25 let odličnost

Podjetje SYTECH.ORG d.o.o. sta leta 2004 ustanovila Jaka Mele in Kristijan Pečanac z vizijo dvigniti slovenska podjetja v svetovno špico z uporabo najnovejših tehnologij in poslovnega znanja.

Ekipa preverjenih strokovnjakov vam nudi celostne rešitve in svetovanje iz vseh področij informatike.

Neprestano sledimo novim tehnologijam in trendom, a hkrati zelo racionalno gledamo na IT, ter se močno zavedamo kje bo naročnik našel optimalno razmerje med investicijo in izplenom. 

 

Edinstvene poslovne izkušnje

Pečanac je bil eden izmed prvih startup podjetnikov v Sloveniji, njegovo podjetje Daisy Technology pa je razvijalo visoko tehnološke omrežne rešitve za svetovni trg. Zavoljo zunanjih faktorjev je Ciscova ponudba za akvizicijo njegovega podjetja sicer padla v vodo, a neprecenljive poslovne izkušnje ob dogovarjanju s svetovnimi kapitalskimi investitorji in podjetji iz silicijeve doline so ostale, in Kristijan jih vedno rad prenaša na mlajše generacije.

Mele je hitro prepoznal širino in priložnosti Interneta, in vzpostavil ter upravljal omrežje skoraj 50. specializiranih blogov, ki so imeli bralce v vseh državah sveta, ter služili kot platforma za iskalniški, posredniški in oglasni marketing, preizkusil pa je tudi arbitražo in dodobra spoznal analitična orodja ter SEO. Zadnja leta je aktiven na področju kriptovalut in tehnologije veriženja blokov (blockchain). Nedavno je zelo uspešno pomagal več slovenskim zagonskim podjetjem zbrati želen zagonski kapital s pomočjo pristopa ICO (Initial Coin Offering). Slovenska ICONOMI in CargoX sta tako pod njegovo taktirko digitalnega marketinga zbrala 10 in 7 milionov USD.

Tehnološka širina

Leta 2008 je Mele odkupil partnerjev delež in podjetje usmeril v  internetne tehnologije, ki jih je moč tržiti globalno. Več kot petnajst let se ukvarja z digitalnim marketingom, ter velja za enega prvih growth hackerjev v Sloveniji. Verjame da teorija ne pomeni nič dokler ni preverjena v praksi. 

Mele je sicer v domači IT srenji znan kot sousnoviteljev društva LUGOS – ki je posvečeno promociji operacijskega sistema Linux v Sloveniji. Več kot 15 let je tudi urednikoval računalniško revijo Moj mikro, kjer je bil vodja strojnega laboratorija in spremljal in seciral najnovejše tehnologije. Svoje bogate izkušnje je s pridom uporabil v Iskratelu, kjer je 5 let vodil digitalni marketing, leto izkušenj pa ima tudi v finančnem sektorju, saj je bil vodja projektne pisarne v slovenski Sberbank banki.  Kot gostujoči strokovnjak je predaval na eni izmed slovenskih univerz. Ima tudi Ciscovo certifikacijo inštruktorja in poznavalca komunikacije opreme. 

Ekipa podjetja Sytech.org ima desetletja zkušenj s področja praktičnega računalništva, izgradnje informacijskih sistemov, sistemske administracije in vzdrževanja, planiranja in izgradnje lokalnih omrežij, internetnih storitev, spletnih strani in kompleksnih sistemov. 

Za vas organiziramo izobraževanja, nudimo zasebno svetovanje ali pa projektno sodelovanje.

 

V letu pred nami pričakujemo veliko zanimanja za decentralizirane podjetniške oblike DAO in zbiranje zagonskega kapitala preko ICO/STO/IEO, kamor v obdobju 2019-2022 obračamo fokus podjetja.

Zadnji dve leti je večina naših projektov združevala elemente tehnologije blockchain in digitalnega marketinga usmerjenega med kripto entuziaste. Po nori rasti kripto valut v letu 2017, ki mu je sledilo obdobje streznitve, se globalni kripto trg ponovno prebuja in področje decentraliziranih financ (DeFi) doživalja fenomenalno rast, projekti kot sta Facebookova kripto valuta Libra in stabilne valute pa prebujajo zanimanje širših množic. 

SYTECH.ORG d.o.o.
Bevke 5 b
SI-1358 Log pri Brezovici
Slovenia, EU

Telefon: +386 41 39 222
Email: [email protected]
TRR: SI56 0510 0801 1777 053
DDV zavezanec, DŠ: SI60137347

Close Menu