Podjetje SYTECH.ORG d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2004.
Ustanovitelj, lastnik in direktor je Jaka Mele.

Mele ima več kot 25 let izkušenj iz področja praktičnega računalništva, izgradnje informacijskih sistemov, sistemske administracije, planiranja in izgradnje lokalnih omrežij, internetnih storitev, spletnih strani in kompleksnih sistemov. Ima Ciscovo certifikacijo inštruktorja in poznavalca komunikacije opreme. Je tudi eden izmed ustanoviteljev društva LUGOS – ki je posvečeno promociji operacijskega sistema Linux v Sloveniji. Več kot 15 let je urednikoval računalniško revijo Moj mikro, kjer je bil vodja strojnega laboratorija in pokrival najnovejše tehnologije. Kot gostujoči strokovnjak je predaval na eni izmed slovenskih univerz. Več kot petnajst let se ukvarja z digitalnim marketingom, ter velja za enega prvih growth hackerjev v Sloveniji. Verjame da teorija ne pomeni nič dokler ni preverjena v praksi. Pred leti je vzpostavil in upravljal ter urednikoval omrežje skoraj 50 specializiranih blogov, ki so imeli bralce v vseh državah sveta, ter služili kot platforma za posredniški in oglasni marketing, preizkusil pa je tudi arbitražo in dodobra spoznal analitična oroja. V Iskratelu je 5 let vodil digitalni marketing, leto izkušenj pa ima tudi v finančnem sektorju, saj je bil vodja projektne pisarne v slovenski Sberbank banki. Zadnja leta je aktiven na področju kriptovalut in tehnologije veriženja blokov (blockchain). Nedavno je zelo uspešno pomagal več slovenskim zagonskim podjetjem zbrati želen zagonski kapital (ICONOMI 10 mio usd, CargoX 7 mio usd).

Pod okriljem podjetja SYTECH.ORG nudi različne storitve s področja informatike in novih tehnologij. Organizira izobraževanja in je na voljo za zasebno svetovanje ali projektno sodelovanje. Neprestano sledi novim tehnologijam in trendom, a hkrati zelo racionalno gleda na IT, tako se močno zaveda kje je optimalno razmerje ki podjetjem prinese največji izplen.

Podjetje SYTECH.ORG na redni bazi sodeluje s širšo ekipo strokovnjakov iz različnih komplementarnih področjih in nudi celostne rešitve ter svetovanje s področja računalništva, informatike in komunikacij, digitalnega marketinga, spletnih strani, trgovin in skupnosti, online oglaševanja, programiranja in blockchain zbiranja zagonskega kapitala …

Leave a Reply

Close Menu