Lenovo prenosniki in tečni piski ob pritisku na določeno kombinacijo tipk


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ali tudi vaš prenosnik občasno skrivnostno wholesale NFL jerseys zapiska? esplais Predvsem thinkpad serija на proizvajalca IBM/Lenovo je znana po tej nevšečnosti, je Kasumi pa ob res da lahko da wholesale MLB jerseys na drugih prenosnikih tega cheap NFL jerseys nisem opazil, saj tipkovnice ne omogočajo take hitrosti pisanja kot Thinkpadova wholesale NFL jerseys ????

ANALIZA: Težava se pojavi, ko sočasno pritisnemo določene kombinacije treh tipk v isti vrstici, med drugim vsaj eno izmed teh: 4567rtyufghjvbnm. Ja, čudno ni kaj.

REŠITEV: Odprite Windows Control Panel, pojdite v System in nato v Device Manager. V meniju pod View izberite Show hidden devices. Pod Non-Plug and Play poiščite Beep. Kliknite nanj z desno tipko, izberite Properties, pod zavihkom Driver pritisnite na gumb Stop, in spodaj 3. pod njim izberite Disabled. Rešeno!

Razlog za piskanje tudi Angelika po precejšnjem googlanju nisem pojasnil, vse kaže da gre za strojno omejitev procesorja, ki prazni buffer tipkovnice…

UPDATE: Ravnokar potrdil, da tudi nekateri HPjevi prenosniki piskajo na isto kombinacijo tipk. Rešitev deluje tudi zanje.

Leave a Reply

Close Menu