Informacijske tehnologije so danes sestavni del vsakega podjetja, vsakega posla.
Zaradi povezanosti in prepletenosti tehnologij kompleksnost neprestano narašča.

Če nimate informatika, ki bi celostno in redno skrbel za vaš IT, ste izpostavljeni vrsti nevarnosti, predvsem pa vaše poslovanje ni optimalno.

Se imate ob svojem delu res čas ukvarjati še z računalniki, posodobitvami, programi ki ne delujejo med seboj, virusi, izsiljevalskimi programi in direktorskimi prevarami? Kdo rešuje počasno omrežje, izdelavo varnostnih kopij? Imate za goste in poslovne partnerje urejenoizolirano WiFi omrežje, ali vse spustite med svoje interne podatke? Skrbite za različne pravice svojih uporabnikov, emailov, ukinjate račune sodelavcev ki odidejo?

Ponujamo vam rešitev na ključ, prilagojeno mikro, manjšim in srednje velikim podjetjem, ki nimajo zaposlenega informatika.

Ponudbe oblikujemo individualno, na osnovi velikosti stranke, kompleksnosti IT omrežja in vaših specifičnih zahtev.

PONUDBA – Trenutno imamo odprt razpis. Iščemo 12 slovenskih podjetij za katere bomo prevzeli vodenje informatike, vključno s celotno horizontalno podporo in vsem kar spada zraven.

PREDNOSTI:

-nobenih dragih urnih postavk in nabijanja ur kot to počne veliko drugih izvajalcev. Sploh veste kako drage ure plačujete – tole je ceniku in pogoji združenja ponudnikov IT pri GZS (povezava).

, vse je vključeno v mesečno pavšalno ceno.

-vaša pavšalna pogodba je pravzaprav zavarovanje z asistenco – odzivni čas pa zelo kratek

-potrudili se bomo odgovoriti na vsa vaša vprašanja s področja tehnologije in IT – tudi če jih potrebujete za pravilne odločitve v svojem poslu (svetovanje). Odvisno od pogodbe vam bomo na voljo preko emaila, telefona ali osebno na vašem sedežu.

-večje posege v vaše omrežje in računalniške sisteme bomo izvedli izven vašega delovnega časa, da ne motimo vaših poslovnih procesov.Vključuje vsa vzdrževalna dela in intervencije na strežniku (če smo ga vzpostavili za stranko).

– za vas lahko vzdržujemo tudi strežnike, spletne strani, komuniciramo z vašimi strankami in izvajalci…

– po potrebi bomo poskrbeli tudi za ponovne inštalacije/migracije starih računalnikov ne da bi vam za to zaračunali.

svetovali vam bomo pri nakupu strojne in programske opreme, in za vas poiskali in predlagali najoptimalnejšo na trgu – nakup pa boste opravili direktno in ne preko nas.

ZAKAJ IZBRATI SYTECH.ORG?

  • Naš cilj je nemoteno in varno delovanje vašega podjetja.
  • Ob delovanju skušamo biti nevidni – kar za vas pomeni nemoteno poslovanje brez prekinitev.
  • Naši ključni vrlini sta profesionalnost in prijaznost.
  • Bistveno nižja cena v primerjavi z zaposlenim informatikom (že informatik-pripravnik predstavlja povprečni letni strošek preko 20.000€).
  • Izredno hiter odzivni čas.
  • Ob podpisu pogodbe se podpiše tudi dokument o nerazkrivanju podatkov, ki izvajalca veže k varovanju tajnih podatkov naročnika.
  • Visok nivo strokovnosti in neprestano osvajanje novih znanj.

Poleg IT vzdrževanja nudimo tudi celovito ponudbo svetovanja na področju IT opreme:  delovanja, načrtovanja, izbora in nakupa, inštalacije, digitalnega marketinga…
Za podrobnejše informacije nas povabite na spoznavni sestanek, ki je za vas popolnoma brez obvez.

KOLIKO OPORTUNITETNE ŠKODE IMATE V PRIMERU IZPADA VAŠEGA POSLOVANJA ZA SAMO 1 DAN?
Hišo imate zavarovano  – kako pa imate zavarovano nemoteno delovanje vašega poslovanja?

Close Menu