Bi svoj posel lahko

opravljali brez

računalnika?

Koliko vas stane izpad poslovanja za samo 1 dan? 

Hišo imate zavarovano  –
kako pa imate zavarovano nemoteno delovanje vašega posla?

Če nimate informatika, ki bi celostno in redno skrbel za vaš IT, ste izpostavljeni vrsti nevarnosti, predvsem pa vaše poslovanje ni optimalno.

Informacijske tehnologije so danes sestavni del vsakega podjetja, vsakega posla. Zaradi povezanosti in prepletenosti tehnologij kompleksnost neprestano narašča. Se imate ob svojem delu res čas ukvarjati še z IT-jem? Z računalniki, posodobitvami, programi ki ne delujejo med seboj, virusi, izsiljevalskimi programi in direktorskimi prevarami? Kdo rešuje počasno omrežje, izdelavo varnostnih kopij? Imate za goste in poslovne partnerje urejeno izolirano WiFi omrežje, ali jih spustite med svoje interne podatke? Skrbite za različne pravice svojih uporabnikov, emailov, ukinjate račune sodelavcev ko odidejo?

Oct/2020:

Subvencionirano vzdrževanje ponujamo samo 12. 11. podjetjem!

Niste premajhni

Prilagojeno mikro, manjšim in srednje velikim podjetjem, ki nimajo zaposlenega informatika.

Rešitev na ključ

Ponudbo oblikujemo individualno, na osnovi vaše velikosti, kompleksnosti IT omrežja in vaših specifičnih zahtev. Specializirani smo za celostno vzdrževanja tipa all-inclusive.

Garancija zadovoljstva

Garantiramo, da boste zadovoljni z našim delom, sicer vam storitve ne bomo zaračunali. Naše stranke še niso prekinile pogodbe o vzdrževanju.

Naše prednosti:

Fiksna cena

Nobenih dragih urnih postavk in nabijanja ur. Fiksen pavšalni mesečni znesek vključuje vse. Če bo kakšen mesec dela več od pogodbene ocene, je to naš rizik.

Zavarovanje z asistenco

Na vašo vzdrževalno pogodbo lahko gledate kot na zavarovanje z asistenco. V primeru težav lahko vedno računate na našo podporo in izredno kratek odzivni čas. 

Del vaše ekipe

Ne le vzdrževanje in intervencije. Kot del vaše ekipe vam bomo na voljo tudi za svetovanje in tehnično podporo, po dogovoru pa lahko z vami obiščemo tudi vaše stranke.

Nevidni in nemoteči

Večje posege v vaše omrežje in računalniške sisteme bomo izvedli izven vašega delovnega časa, da ne motimo vaših poslovnih procesov. Vključuje vsa vzdrževalna dela.

Strežniki in druga oprema

Za vas vzdržujemo tudi strežnike in  spletne strani, po potrebi pa bomo poskrbeli tudi za ponovne inštalacije/migracije starih računalnikov.

Svetovanje in zastopanje

Svetovali vam bomo pri nakupu strojne in programske opreme, po želji komunicirali z vašimi zunanjimi izvajalci ali celo strankami. Tam bomo za vas.

Zakaj izbrati nas?

Ker smo odgovorni

  • Naš cilj je nemoteno in varno delovanje vašega podjetja.
  • Ob delovanju skušamo biti nevidni - kar za vas pomeni nemoteno poslovanje brez prekinitev.
  • Naši ključni vrlini sta profesionalnost in prijaznost.
  • Ob podpisu pogodbe se podpiše tudi dokument o nerazkrivanju podatkov, ki nas veže k varovanju vaših poslovnih skrivnosti.

Ker je ROI neverjeten

  • Bistveno nižja cena v primerjavi z zaposlenim informatikom (že informatik-pripravnik predstavlja za podjetje povprečni letni strošek preko 20.000€).
  • Investicija bo povrnjena že ob preprečitvi enega samega incidenta (direktorska prevara, izsiljevalski programi - crypto locker ransomware)
  • Naš visok nivo strokovnosti in neprestano osvajanje novih znanj lahko unovčite pri svojih projektih in strankah.

Spoznajmo se ob kavi.

Ste osrednjeslovensko podjetje? Povabite nas na brezplačen in neobvezujoč spoznavni sestanek. Vpišite svoje kontaktne podatke in predlagajte termin, ki vam najbolj ustreza. Odgovorimo vam v roku 30. minut ali pa plačamo kavo.

+386 (0)41 39-2222

med delavniki 9:00 – 17:00

Za obstoječe stranke 
v nujnih primerih pa kadarkoli

SYTECH.ORG d.o.o.
Bevke 5 b
SI-1358 Log pri Brezovici
Slovenia, EU

Telefon: +386 41 39 222
Email: [email protected]
TRR: SI56 0510 0801 1777 053
DDV zavezanec, DŠ: SI60137347

Close Menu